Skip to content

Bemiddelingsbureau ZZP

Als bemiddelingsbureau in de zorg en voor zzp’ers zetten wij ons uiteraard heel erg in voor de opdrachtgevers. Als u ons een opdracht geeft, gaan wij ervoor zorgen dat u de juiste zorgverlener krijgt. Die band tussen zorgverlener en opdrachtgever moet prettig en fijn zijn. Dit is voor ons als bemiddelingsbureau voor zzp’ers heel belangrijk. Maar hierbij is het natuurlijk net zo belangrijk dat u als zzp’er lekker veel zelf kunt bepalen. Daarom kunt u als zzp’er bij ons van alles regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf uw uurrooster en uurtarief instellen. Ook uw werkwijze en gewenste werklocatie zijn geheel door uzelf in te vullen. Hierdoor heeft u de vrijheid van een zzp’er. Omdat veel opdrachtgevers Zorgfavoriet gebruiken voor hun opdrachten, is er altijd wel iets te vinden dat bij u past. U bepaalt zelf welk werk u wel wil doen en welk werk niet. Dit doet u gemakkelijk en snel via ons systeem. Verder is het altijd goed om te vermelden dat we wel servicekosten rekenen, maar die rekenen we aan de klant. U bent dus helemaal niks kwijt bij gebruik van ons systeem.

Wat voor soorten zorg bieden wij als bemiddelingsbureau aan voor u als zzp’er?

U bent als zzp’er in de zorg natuurlijk gebrand op het verbeteren en vergemakkelijken van het leven van anderen. Daarom hebben wij als bemiddelingsbureau voor zzp’ers in Delft een ruime selectie van verschillende soorten zorg waar u in kunt gaan werken. Wij zenden onder andere zzp’ers uit voor zorg als: thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg of andere fysieke zorg waarbij u begeleider bent. Dit kan de ene keer gemakkelijke, weinig eisende zorg zijn, maar de andere keer kan het juist weer een stuk intensievere zorg zijn. U bepaalt welke opdrachten u aanneemt, maar er is voor iedereen wel een opdracht te vinden.

Overige voordelen aan het gebruik van ons systeem

We zijn bij Zorgfavoriet natuurlijk gefocust op de opdrachtgever, maar als bemiddelingsbureau voor zzp’ers in de zorg, is het natuurlijk alleen maar logisch, dat we ook goed voor onze zorgverleners zorgen. Zo krijgt u bij ons praktische en theoretische trainingen die aansluiten bij uw vakgebied. Hiervoor werken we samen met bekende partners. Hierdoor zal uw kennis over uw vakgebied altijd helemaal in orde zijn en kunt u de beste zorg leveren. Wij vinden het belangrijk dat de sfeer prettig is en dat u kwaliteit kunt leveren. Dit kan alleen als de band tussen u en uw opdrachtgever goed is. Zorgverleners ervaren vaak al een zeer hoge werkdruk, dus die proberen wij als bemiddelingsbureau voor zzp’ers een stukje te verlagen.

×