Skip to content

Over ons

Onze dienstverlening

Zorgfavoriet is gevestigd in het mooie Delft en heeft ruim 10 jaar ervaring binnen de gezondheidszorg. Ons breed scala aan zorgprofessionals zorgt ervoor dat wij dagelijks de meest uiteenlopende/complexe zorgvraagstukken kunnen aannemen.

Het vinden van de juiste flexibele of vaste medewerkers voor uw organisatie kan erg moeizaam gaan. Om deze reden heeft Zorgfavoriet B.V. zich gespecialiseerd in het maken van de perfecte match tussen zorgprofessional en organisatie. Als full-service partner brengt Zorgfavoriet alle expertise samen. Dit betekent dat we voor elk probleem een ​​oplossing kunnen bieden met de juiste mensen en de juiste middelen.

De manier waarop deze samenwerking vorm wordt gegeven kan per klantaanvraag verschillen. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Voorbeelden van samenwerkingsvormen zijn (btw-vrijgestelde) bemiddeling-, detachering-en uitzendoplossingen.

Onze visie

Het bieden van zo veel of zo weinig ondersteuning als de cliënt of klant nodig heeft, zolang deze die nodig heeft. Het vergroten van de zelfredzaamheid van eenieder die te maken krijgt met onze dienstverlening is de missie die wij willen nastreven als organisatie en het hoofddoel van onze dienstverlening.

Onze missie

‘Hoe geef jij betekenis aan je werk?’, dat is de vraag die wij elke dag weer willen stellen aan de professionals binnen de organisatie. Door middel van ons bevlogen team en onze expertise binnen de zorgsector willen wij een visie uitdragen die zich door vertaalt naar onze missie. De juiste mensen op de juiste plek, een verrijking voor de professional, de organisatie en de cliënt.

×