Skip to content

Detachering

Heb je voor een langere tijd één of meerdere zorgprofessionals nodig, omdat een werknemer langdurig is uitgevallen? Dankzij de uitgebreide zorgfavoriet database kunnen wij altijd wel tot een oplossing komen.

Hoe ziet het detacheringsproces eruit?

1. Aanvraag

Dit is de eerste stap van het detacheringsproces.
Het is in deze stap erg belangrijk dat je alles zo gedetailleerd mogelijk noteert. Je krijgt vragen zoals “Wat voor functie zoek je?”, “Wat zijn jouw eisen?
Wat zijn jouw wensen?” “Hoelang duurt de opdracht?”“Voor hoeveel uur in de week heb je de zorgprofessional nodig?”

2. Voorstellen

Op basis van de ingestuurde wensen gaan wij opzoek naar de beste match. In deze stap zoeken en sturen we geschikte kandidaten door.

3. Kennismaking

De door jou geselecteerde kandidaten komen bij je langs op gesprek (of middels een video call).

6. Retrospectief

Hier kijken we samen terug naar de samenwerking en de prestaties van de zorgprofessional, Zorgfavoriet en jij.

5. Voorbereiding

Wij briefen de zorgprofessional en zorgen ervoor dat de zorgprofessional voorbereid naar het werk komt.

4. Match

Je ontvangt van ons de opdrachtbevestiging en wij communiceren het door naar de kandidaten. Vervolgens kan je de zorgprofessional inplannen via het Zorgfavoriet platform.

Waarom zou ik voor detacheren kiezen bij Zorgfavoriet?

Middels de wekelijks geüpdatete Zorgfavoriet database, kan Zorgfavoriet snel en efficiënt de juiste zorgprofessional die aan jouw wensen voldoet aanbevelen. Door te kiezen voor detacheren, hoef je de zorgprofessional maar één keer in te werken. 

Door middel van het Zorgfavoriet platform heb je altijd de regie in eigen handen. Is je eigen werknemer weer beter en wil je de langdurige opdracht stopzetten? Dat is mogelijk met 1 klik via het Zorgfavoriet platform.

Zorgfavoriet waarborgt de kwaliteit van de zorgprofessional door middel van het 7 stappen recruitment proces. Zorgfavoriet heeft dus 7 contactmomenten met de zorgprofessional alvorens de zorgfavoriet de zorgprofessional aandraagt.

×