Skip to content

Ik zoek professionals in de zorg

Wij helpen u met het vinden van gekwalificeerd personeel

Vind professionals

Het kan lastig zijn om de juiste zorgprofessional te vinden, dit is vervelend, vooral als u met zaken als onderbezetting te maken heeft. Zorgfavoriet heeft verschillende diensten waar u als organisatie gebruik van kan maken op dit vlak. Denk hierbij aan (ondersteuning bij) werving, selectie, contractopmaak én detachering. Het bieden van maatwerk doen wij als geen ander, nauw klantcontact is hetgeen waar wij onze energie uit halen. Ervaren, fris en gedreven gaan wij graag voor u aan de slag.

Heb je vragen over de mogelijkheden? Bel ons gerust op 015 222 5004

Het vinden van de juiste zorgprofessional kan een lastige taak zijn, wat zoeken zorgprofessionals in een baan? Wat verwachten zij van de werkgevers en hoe motiveer je hen? Zorgfavoriet weet het als geen ander en heeft zich daarom ook gespecialiseerd in het bieden van deze antwoorden. Zorgfavoriet legt de focus op kwalitatief hoogwaardige zorgverlening. Bij de selectie wordt sterk rekening gehouden met de vooropleiding, werkervaring, capaciteit en competenties van de kandidaat. Wij hebben altijd de juiste kandidaat in portefeuille of vinden deze op korte termijn voor u.

Zorgfavoriet vindt uw zorgprofessional. U bent op zoek naar nieuw talent voor een tijdelijk project of juist om voor langere tijd. Het is niet vreemd dat u als opdrachtgever geen tijd over heeft om zich te storten in het vinden van de perfecte match. Wij als organisatie hebben de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd en stellen dit dan ook maar al te graag aan u beschikbaar. Geïnteresseerd? Vul dan het bovenstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. De oplossing is soms dichterbij dan u denkt!

×