Skip to content

Ik zoek opdrachten in de zorg

Wij helpen u met het vinden van diverse opdrachten

Onze professionals

Zorgfavoriet biedt u de kans om met verschillende opdrachtgevers aan de slag te kunnen, deze groep groeit dan ook voortdurend.

Zorgvraagstukken van elk kaliber kunnen wij aanvliegen door het diverse aanbod van zorg binnen onze pool. Denkt u dat u een verrijking kan zijn voor ons team en vindt u het interessant om uiteenlopende zorgvraagstukken aan te vliegen? Dan bent u de geschikte kandidaat.

Heeft u vragen? Bel ons gerust op 015 222 5004

Bent u een gedreven zorgprofessional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Denk hierbij aan tijdelijke-, vaste-, of periodeopdrachten. Grijp dan uw kans en neem contact op middels het bovenstaand formulier. Tijdens openingstijden is Zorgfavoriet óók telefonisch bereikbaar voor aanmeldingen. Wij streven ernaar om zo snel als mogelijk contact op te nemen na uw aanmelding.

‘Hoe geef jij betekenis aan je werk?’

dat is de vraag die wij elke dag weer willen stellen aan de professionals binnen de organisatie. Zorgfavoriet vindt het hoofdzaak dat men hun talent optimaal blijft benutten en ontwikkelen op een zo betekenisvolle manier als mogelijk. Wij als organisatie hebben de opdracht om zorg te bieden aan de meeste kwetsbaren. De wereld verandert en dit betekent dat wij als organisatie altijd moeten meekijken op welke manier wij kunnen meebewegen. We beheersen ons vak en werken zoveel mogelijk samen. Met elkaar zijn we 24 uur per dag beschikbaar om passende en persoonlijke zorg te bieden aan eenieder die dit nodig heeft. Om dit waar te kunnen maken kijken wij ook altijd naar wat de professional nodig heeft om goed zijn werk te kunnen doen!

×