Skip to content

Bemiddelingsbureau zorg

Wij bij Zorgfavoriet vinden het belangrijk dat zorgverleners en opdrachtgevers een goede en betrouwbare relatie met elkaar aangaan. Als bemiddelingsbureau in de zorg, zorgen wij hiervoor. Wij zorgen voor de professionals die aan uw specifieke zorgwensen kunnen voldoen. Wij focussen op het zoeken van de perfecte band tussen opdrachtgever en zorgverlener. Dit doen wij voor opdrachtgevers met weinig eisen, maar ook zeker voor de wat meer uitdagende zorg. Wij vinden dat nou ook precies juist het mooie van het zijn van een bemiddelingsbureau in de zorg. U heeft aan de ene kant heel gedreven en echt enthousiaste zorgverleners en aan de andere kant opdrachtgevers met allerlei verschillende uiteenlopende wensen. Wij zitten hier als bemiddelingsbureau tussenin en kunnen zo precies de juiste personen voor de juist klus leveren. Dit doen wij in de regio Delft.

Aan wat voor soort zorg zou u kunnen denken?

Wij zijn een bemiddelingsbureau dat voor veel verschillende soorten zorg kan zorgen. Dit kan bijvoorbeeld voor jeugdzorg zijn. Hierbij is het belang van het kind of de jongere altijd het belangrijkst. Dit komt vooral voor als er sprake is van een onprettige en onstabiele thuissituatie. De chaos en stress die samen met deze thuissituatie gepaard gaat, doet een kind nooit goed. Bijna iedereen heeft behoefte aan een bepaalde maat van stabiliteit en structuur in hun leven. In de jeugdzorg wordt betrekkelijk veel gebruikgemaakt van detachering. Aan die vraag kunnen wij dan ook voldoen als bemiddelingsbureau in de zorg. Verder kunt u bijvoorbeeld denken aan thuiszorg. Dit is voornamelijk voor de juist wat oudere mensen in onze samenleving. Voorbeelden van thuiszorg zijn verpleging, persoonlijke verzorging en hulp in het huishouden. Verder houden we ons ook nog bezig met onder andere gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg in Delft.

Bemiddelingsbureau zorg, van alle markten thuis

Wij zijn als bemiddelingsbureau in de zorg en voor zzp’ers dus van alle markten thuis. Of u nu intensieve thuiszorg nodig hebt voor uzelf of iemand anders of misschien alleen maar lichte gehandicaptenzorg, wij van Zorgfavoriet hebben altijd een perfecte match voor u. Hoeveel of hoe weinig steun en hulp u of uw geliefde ook nodig hebben, maakt niet uit. Wij zijn er voor iedereen die een beetje extra hulp wel zou kunnen gebruiken. Dus mocht u in de regio Delft wonen en vindt u dat beetje extra hulp wel een goed idee, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zullen er dan als bemiddelingsbureau in de zorg voor zorgen dat u precies krijgt, waar u naar zocht.

×