Skip to content

Fysieke zorg begeleider

Er zijn veel verschillende gebieden waar u als zorgverlener hard nodig bent. Denk bijvoorbeeld aan de thuiszorg, jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Voor al die mensen zijn de juiste professionals nodig. Dit moet natuurlijk een goede samenwerking zijn, dus we doen ons uiterste best om de perfecte match tussen opdrachtgever en zorgverlener te bewerkstelligen. Begeleiders in de fysieke zorg zijn altijd nodig geweest, maar door het grote aantal ouderen in Nederland is dit nu al helemaal hard nodig. Wij zijn als bemiddelingsbureau in de zorg altijd op zoek naar nieuwe professionals die aan de slag zouden willen als begeleider in de fysieke zorg. Wij van Zorgfavoriet zenden enthousiaste en kundige zzp’ers uit in de regio Delft.

Onze fysieke zorg begeleider is er ook voor thuiszorg

In de thuiszorg is er altijd wel wat te doen. Het grootste deel van onze opdrachten voor thuiszorg is voor de ouderen in onze samenleving. Zij hebben al een heel leven geleefd en kunnen nu last hebben van van alles en nog wat. U kunt dus bijvoorbeeld helpen in het huishouden door de afwas af en toe te doen, maar u kunt ook helpen met aankleden als daar behoefte aan is. U bent er eigenlijk voor mensen die bepaalde taken in hun huishouden of hun leven niet meer kunnen vanwege ouderdom of ziekte.

Jeugdzorg

In de jeugdzorg staat juist het kind centraal. Kinderen kunnen baat hebben bij jeugdzorg als er sprake is van een onstabiele thuissituatie. In dat geval kunt u deze kinderen juist een prettige, veilige omgeving geven waarin ze gewoon kind kunnen zijn. Zo kunnen alle kinderen veilig opgroeien. Hierbij helpt u als begeleider in de fysieke zorg natuurlijk de kinderen en jongeren, maar ook de ouders. Jeugdzorg kan specifiek voor het kind zijn, maar het kan ook gegeven worden aan het hele gezin.

Gehandicaptenzorg

Een andere plek waar begeleiders van fysieke zorg hard nodig zijn. Van een lichte verstandelijke beperking tot een ingrijpende lichamelijke beperking. U komt het allemaal tegen. Deze zorg loopt erg uiteen, omdat dit zoveel verschillende vormen aan kan nemen, maar het komt er uiteindelijk op neer dat u ervoor zorgt dat uw cliënt het zo fijn en leuk mogelijk heeft.

Verpleeghuizen

Dit is een beetje hetzelfde idee als thuiszorg, maar hierbij is vaak nog ietsje meer hulp nodig. In de verpleeghuiszorg zult u als begeleider in de fysieke zorg de cliënt bij uiteenlopende acties helpen. Dit is onder andere lichamelijke verzorging, aankleden, eten of het eventueel aanleggen van een infuus.

×